Rye pare a fi un rebel. Are un aspect neîngrijit. Este neras, iar părul mereu zburlit. Este mereu ursuz și nu doarme cele 8 ore impuse de regulamentul aviatic înainte de un zbor. Totuși, are o reputație solidă și se știe că poate zbura pe cea mai năpraznică vreme, ziua sau noaptea și va duce coletele întotdeauna la destinație. Aceasta îl va duce într-un joc periculos din care nu știe dacă mai scapă.

Citește și: ”Îmblânzirea unui crai” de Suzanne Enoch. Doamna cu reputația pătată și cuceritorul

Joc periculos, dar incitant

Rye primește misiunea de a zbura în cele mai vitrege condiții meteo și bineînțeles că acceptă. Trebuie să ajungă într-un orășel din georgia să livreze o misterioasă cutie neagră unui anume dr. Lambert. Rye nu întreabă de ce. Discreția face parte din meseria lui. Dar atunci când aterizează pe o pistă izolată, își dă seama că îl așteaptă mai multe probleme decât s-ar fi gândit. O încercare de sabotaj îl face să fie aproape de a se prăbuși.

Aventuri neașteptate

În locul doctorului Lambert, apare fermecătoarea Dr. Brynn O’Neal. Femeia pretinde că destinatarul a trimis-o pe ea să ia coletul. În ciuda obiceiului lui Rye de a nu-și băga nasul în problemele altora și a fi extrem de discret, ajunge să fie foarte intrigat de misterul care înconjoară transportul. Totodată, e atras irezistibil de atractiva Brynn O’Neal. Totul se transformă într-un joc periculos. Rye și Brynn vor petrece împreună 48 de ore pline de aventură într-o cursă contra cronometru pentru a livra încărcătura pe care trebuie să o protejeze de oameni care ar ucide să intre în posesia ei. Rye nu e doar în pericol de a-și pierde viața, ci și inima… Și nici nu știe dacă frumoasa este ceea ce pretinde că este…

Citește Joc periculos de Sandra Brown pentru a vedea cum cei doi reușesc să iasă dintr-o situație care pare disperată. Cartea apare vineri, 10 mai, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: