Lady Sophia Bryant nu visa să se căsătorească vreodată. Părinții ei erau despărțiți de 14 ani. Trădarea soțului a făcut-o pe mamă să nu-și mai dorească să-l vadă. Poate că de aceea, fata nu vedea mariajul cu ochi buni. Totuși, singura dorință a ei era să-și aducă mama și tatăl din nou împreună. Ei se încăpățânau să refuze chiar să se și întâlnească. Dar dacă Sophia și-ar anunța căsătoria (chiar dacă ar fi una falsă), vor fi obligați să se vadă.

Cărțile Romantice ne colorează vacanțele în luna august

”Iubirea e un joc periculos” la orice vârstă

Lord Francis Sutton era omul perfect pentru așa o farsă. Este un prieten din copilărie care se va amuza copios odată cu Sophia de păcăleala pe care vrea să o facă părinților. Dar Francis este de o frumusețe periculoasă și cunoscut ca un adevărat cuceritor. Pentru femei, era potrivit pentru o aventură, mai ales atunci când nu aveau nimic de pierdut. Capcana a fost pusă. Atâta doar că Lady Sophia trebuie să fie foarte atentă ca să nu cadă pradă chipeșului bărbat.

Relația ”bătrânilor” – care nu au decât 36 și, respectiv, 40 de ani, este mai agitată și mai plină de emoție decât cea a tinerilor. Le este greu să-și stăpânească emoțiile și frustrările, pentru a trece peste mândrie și a-și ierta unul altuia greșelile. Totodată, le este dor unul de altul, dar nu știu asta. Interpretează greșit purtările celuilalt. Ce se va întâmpla mai departe? Cum se vor descâlci ițele?

Citește Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh. Cartea apare vineri, 24 august, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: