Atunci când ultimele sale două piese sunt recunoscute a fi un eșec, scriitoarea Bree O’Brien pleacă din Chicago. Nici viața sentimentală nu merge mai bine. Relația cu mentorul ei temperamental se prăbușește. Pleacă acasă cu coada între picioare. Nu a reușit să-și facă un nume în lumea teatrului, așa cum sperase. Deschiderea unei florării în Main îi va aduce noi provocări și un alt sentiment de împlinire. În această nouă viață, iubirea de odinioară nu pare să-și găsească locul.

Citește și: Scandaluri, crime și pasiuni întunecate în noile cărți romantice din luna octombrie

Iubirea de odinioară reapare când nu te aștepți

Dar nu totul este pașnic și liniștit în Chesapeake Shores. Aici se va întâlni cu înstrăinata ei mamă și cu fostul iubit cu care se află într-un război rece. Jake Collins are numeroase motive să vrea ca Bree să dispară total din viața lui. Și totuși, niciunul nu este suficient ca să-l facă nu o mai iubească…
Jake poate este capabil să uite trecutul dureros și să-i ofere lui Bree un nou cămin, dar oare ea este în stare să treacă peste tot ce a fost? Singurul model de a afla este facă un salt periculos în necunoscut.

Citește Iubirea de odinioară de Sherryl Woods pentru a afla dacă Bree și Jake vor fi meniți să rămână împreună. Cartea apare vineri, 11 octombrie doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Volumul face parte din îndrăgita serie Chesapeake Shores.

Citește și: