Geraint Penderyn a fost crescut printre locuitorii săraci ai unui mic sătuc. Mama lui era guvernantă și părea că și-a născut fiul în afara căsătoriei. Văzut ca bastard și ca proscris, era ocolit de majoritatea copiilor. Doar Marged Evans, fiica preotului, și Aled, băiatul fierarului îi sunt prieteni apropiați. Timpul trece, copiii devin adolescenți, și între el și fată pare că începe o poveste de dragoste. Și tocmai atunci primește vestea bună: el este moștenitorul adevărat al ducelui de Wyvern. De aceea, este trimis la Londra pentru a-și desăvârși educația.

Poveste de dragoste, marca Mary Balogh

Întors peste câțiva ani pentru a-și lua în stăpânire moștenirea, găsește că lucrurile nu stau atât de bine precum aflase din scrisori. Administratorii creșteau chiriile de la an la an și dădeau afară sau chiar trimiteau la închisoare datornicii. Chiar soțul lui Marged le cade victimă și moare. Așa că prietena lui din copilărie nu are decât ură pentru el. Din păcate, nici nu poate să-și dovedească bunele intenții. Nu poate schimba în bine condițiile oamenilor din cauza celorlalți proprietari care fac front comun împotriva lui. Nu-i rămâne decât o singură soluție: se deghizează și apare ca liderul răscoalei ”Rebecca”. Marged, îmbrăcată în bărbat, se alătură și ea celor care luptă pentru o viață mai bună și se îndrăgostește de bărbatul din spatele măștii.

Citește o poveste de dragoste cu parfum istoric, cum doar Mary Balogh știe să scrie. Cartea va apărea vineri, 9 septembrie și va putea fi cumpărată de la toate punctele de difuzare a presei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul de doar 9,99 lei (carte și revistă).