”Ispășire prin iubire” sau dragoste în vremea războiului

”Ispășire prin iubire” este o carte bine ancorată în istorie, dar care ne propune și un regat fantastic și multă fantezie. Napoleon tocmai fusese exilat în insula Elba și o pace nesigură s-a instalat în Europa. În aceste momente, Will Masterson decide că a sosit timpul să se întoarcă acasă, după ani de zile petrecuți pe front.

Moștenitor al un ei averi considerabile, Will ar fi putut să se bucure de plăcerile unei vieți de huzur, dar el alege să meargă la război. Poate și-a dorit glorie sau pericolul l-a incitat, dar este clar că nu a găsit încă dragostea. Înainte să ajungă din nou în Anglia, bărbatul face un mic ocol pentru că este rugat să escorte un convoi de călăreți în micuțul regat San Gabriel.

Ajuns acolo, își seama că Marea Britanie trebuie să ajute țărișoara muntoasă distrusă de trupele franceze. Mai cunoaște o tânără băiețoasă pe nume Athena. Drăguță, dar excentrică, prea înaltă pentru a fi pe gustul băieților din jurul ei, este domnișoara de companie a prințesei Maria Sofia. Între ea și Will doi se aprinde o pasiune greu de stăvilit. Sunt prea asemănători: iubesc pericolul, sunt îndrăzneți și neînfricați. Dar oare o astfel de relație ar putea să meargă?

Află răspunsul citind ”Ispășire prin iubire” de Mary Jo Putney. Cartea care apare vineri, 23 decembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).