Ghinioanele se țin lanț

”Învață să visezi” nu mai poate fi o deviză pentru Rachel Stone. Viața a adus-o la realitatea dură. În ultimele luni, a rămas văduvă, și-a pierdut averea și era să-și piardă și fiul. Micuțul tocmai își revine după o pneumonie urâtă și trebuie să întreprindă o călătorie grea în mașina care își dă și ea duhul. Femeia mai are doar 9 dolari în portofel când motorul automobilului cedează, înainte să ajungă la destinația finală. Se află lângă un restaurant de pe autostradă și Rachel vede în acest loc șansa ei. Anunțul de angajare din fereastră o face să-și ia inima în dinți și să spună că ar vrea să lucreze acolo.

Octavian Strunilă: ”Eu și Oana suntem împreună și suntem foarte bine!”

”Învață să visezi” îi spune încăpățânata ursuzului

Patronul restaurantului pare să fie un bărbat fără inimă și o respinge.  Rachel leșină în parcare după ce a muncit din greu, încercând să dovedească faptul că ar putea să fie o angajată bună. Ursuzul Gabe Bonner nu are încotro și trebuie să o ajute. Pare că s-a pricopsit cu sărmanii în căutare de adăpost. Faptul că soția și copilul i-au murit nu-l face mai sensibil. Tot ce își dorește este să rămână singur…

Citește ”Învață să visezi” de Susan Elisabeth Philips! Cartea apare vineri, 12 ianuarie în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și alte cărți de Susan Elisabeth Philips din seria Chiacago Stars: