Ripley mai are din când în când mai are și câte o relație trecătoare, dar nu se plânge. Totul pare să meargă conform planului până când apare MacAllister Booke, un bărbat atrăgător care vine să investigheze zvonurile privind magia de pe Insula celor trei surori. În primul volum am citit povestea lui Nell Channing, care își căuta un loc ”în lumina stelelor”.

Citește și: Află ce cărți romantice anunță primăvara în acest an!

Între rai și pământ apar pericole nebănuite

Ripley are un secret. Are puteri paranormale de care îi este teamă. Nu știe cum să le controleze și este speriată și confuză. Tot ce ar vrea este să le facă să dispară. MacAllister Booke își dă seama că ea are ceva special de la început. Nu era doar frumusețea ochilor ei verzi și a zâmbetului fermecător. Când a aflat mai multe, a fost impresionat de zbuciumul ei. Vrea să o ajute să accepte ceea ce este cu adevărat. Până să se pregătească pentru aventurile din viitor, amândoi trebuie să-și confrunte durerile pe care le-au trăit în trecut. Între rai și pământ e un teritoriu plin de capcane, dar și de minuni nebănuite.

Între rai și pământ de Nora Roberts, coperta

Citește Între rai și pământ de Nora Roberts pentru a vedea cum vor reuși cei doi să-și împlinească destinul. Cartea apare vineri, 1 martie și va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Poate fi și un excelent cadou de Mărțișor pentru femeile dragi din viața ta.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com