”Între decență și dorință” este primul roman al seriei Waite, în care poți citi saga unei familii greu încercate de soartă. Mary Balogh te va încânta cu parfumul de epocă. Vei citi despre saloane strălucitoare, domnițe nobile îmbrăcate în rochii de vis și povești de dragoste înflăcărate.

Lady Felicity Wren a fost căsătorită de către părinții ei cu un bărbat care ar fi putut să-i fie tată. A îndurat mariajul cu demnitatea pe care i-o cerea rangul. Atunci când ajunge văduvă și e în sfârșit liberă, vrea să-și trăiască tinerețea.

”Între decență și dorință” poate fi o prăpastie mare

Este o femeie frumoasă, bogată și cu un titlu nobiliar. Are două surori gemene și își dorește ca ele să nu treacă prin ce a trecut ea. Ca urmare, ce poate fi mai potrivit decât să meargă la Londra atunci când începe sezonul balurilor? Lucy și Laura își vor găsi soți pe măsură, iar ea se va bucura să danseze așa cum nu a făcut-o niciodată. Bineînțeles, va alege cel mai frumos și sofisticat lord pentru a deveni noul ei partener.

Acesta ar putea fi elegantul Edmond Waite, deși acesta are niște purtări excentrice, din punctul de vedere al moralei acceptate. Mai există o complicație. Felicity visează să se mărite din nou, pe când lordul nu și-o dorește decât ca amantă. Femeia are de ales: ”Între decență și dorință”. Dacă alege să-și urmeze instinctele ar putea pierde totul…

Citește ”Între decență și dorință” de Mary Balogh! Cartea apare azi  în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei începând cu data de 28 decembrie 2017 la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: