Citește o poveste surprinzătoare de dragoste în atmosfera secolului al XIX-lea. Faptul că aparțin clasei privilegiate a nobililor englezi nu îi scutește de neplăceri în dragoste pe Christopher Atwell și mai ales pe inocenta Elizabeth Ward.

Elizabeth pare să aibă o căsnicie perfectă cu Christopher. S-au căsătorit de foarte tineri. Poate și naivitatea vârstei a făcut-o să aleagă prost. La scurt timp după nuntă, își găsește soțul în brațele altei femei. Și nu este singura problemă. Descoperă și alte lucruri compromițătoare desre el. Ca urmare, divorțează. Faptul că are și un copil și devine o femeie singură, pare ceva problematic din punct de vedere legal, dar și disprețuit de societatea în care trăiește. Ca urmare, preferă să nu se știe că este însărcinată. La scurt timp după despărțire, pleacă în Canada pentru a-și pierde urma. Aici poate să pretindă că este văduvă.

”Doamna cu umbrelă neagră” de Mary Balogh, un roman de dragoste plin de umor

”Înșelătoria” de Mary Balogh prezintă o răpire mai puțin obișnuită

Christopher ar face orice să-ți recucerească fosta soție. Fratele vitreg al fetei este de partea lui și îl ajută în planurile lui aproape diabolice. Trec câțiva ani când se întâmplă ceva ciudat. Elizabeth este răpită, chiar în ziua căsătoriei ei cu lordul Poole. Încercând să scape, are un accident și își pierde memoria. Se trezește într-un castel frumos în care un necunoscut care pretinde că este soțul ei se poartă minunat cu ea. Toate bune și frumoase până începe să-și amintească adevărul. Va reuși Christopher să o facă din nou să-l iubească?

Cumpără romanul ”Înșelătoria” de Mary Balogh pentru a afla deznodământul și pentru a te desfăta cu o poveste de dragoste cum nu ai mai văzut. Cartea apare vineri, 19 mai, la toate punctele de difuzare a presei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Află ce surprize îți mai pregătește colecția Cărți Romantice în luna iunie