Crescută la țară, Lucy Craddock-Hayes este mulțumită de viața sa liniștită. Totul se schimbă atunci când găsește trupul unui bărbat mai mult mort decât viu. Face tot posibilul și îl salvează, dar își pierde inocența… Vicontele Simon Iddesleigh a fost aproape omorât în bătaie de către dușmanii săi. Lucy îl aduce din nou la viață și acum bărbatul își plănuiește răzbunarea. Totodată, este atras puternic de buna și blânda Lucy, dar dorința care îl cuprinde amenință să-i distrugă pe amândoi.

Citește și: Iubiri secrete și eroine curajoase în cărțile romantice ale lunii august

Inocența pierdută nu se recuperează

Fermecată de inteligența lui deosebită, de manierele sale urbane și chiar și de pantofii lui cu toc roșu, Lucy se îndrăgostește puternic de el. Dar inocența pierdută nu mai poate fi recuperată vreodată. Așa că Simon se străduiește să nu o seducă. Totuși, încercarea lui de răzbunare îi aduce pe dușmanii lui la ușa îngerului salvator. Pe când Simon se luptă cu inamicii, Lucy începe propriul război pentru sufletul lui și folosește o armă puternică: dragostea ei.

Citește Inocența pierdută de Elizabeth Hoyt, pentru a afla dacă povestea de dragoste dintre Lucy și Simon are un viitor. Atenție, conține scene erotice care pot să nu fie pe placul tuturor. Cartea apare vineri, 2 august, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: