Eroina din Inima Mării de Nora Roberts își dorește să găsească un bărbat bogat care să o ducă într-o lume plină de strălucire și aventură. Crede cu tărie o viață exotică și luxoasă îi este destinată. Pare că este aproape de a-și împlini visul atunci când un om de afaceri cu sânge irlandez sosește în Ardmore construiască un teatru și să descopere secrete ascunse din trecutul familiei sale.

Citește și: Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts, intrigă, suspans și dragoste

Inima Mării de Nora Roberts te va cuceri

El consideră a renunțat să mai creadă în dragoste, dar Darcy Gallagher îl tentează așa cum nicio femeie nu a mai făcut-o înainte. Este superbă, inteligentă și independentă. Îl cucerește parcă fără să facă niciun efort. Ea știe ce vrea, iar el își dorește să-i cedeze. Dar în timp ce atracția reciprocă se transformă în pasiune, amândoi trebuie să privească în adâncul propriilor inimi și descoperă ceva de necrezut: este chiar dragoste… Iar așa ceva le dă peste cap toate planurile construite cu atâta acribie.

Citește Inima Mării de Nora Roberts. Cartea apare vineri, 18 octombrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9, 99 lei.

Citește și: