”Înger și demon” se cunosc în circumstanțe neobișnuite

”Înger și demon” de Elizabeth Hoyt este primul roman din seria ”Trilogia Prinților”. Anna Wren Nu mai are cu ce să se întrețină și se angajează secretară a temperamentalului conte de Swartingham. Lui îi convine disperarea ei. Înseamnă că nu-și va da demisia ca ultimele două angajate care nu i-au răbdat toanele.

Citește și: Cărțile Romantice din luna iunie, un carusel cu povești pline de pasiune

Pare că problemele amândorura s-au rezolvat. Anna are de lucru, iar el are ajutorul dorit. În timp, contele își dă seama că tânăra nu este doar o excelentă secretară, ci și o femeie așa cum rar găsești. Totuși, el va fi nevoit să încheie o căsătorie de conveniență cu o domnișoară din înalta societate. Înainte de a face pasul spre o viață plicticoasă, vrea să meargă la faimosul bordel Grota Afroditei din Londra. Anna se decide să profite de situație și apare mascată la cunoscutul stabiliment unde femeile respectabile obișnuiau să mai apară incognito. Totul pare să meargă conform planului, dar este descoperită…

Citește ”Înger și demon” de Elizabeth Hoyt pentru a vedea dacă povestea de dragoste dintre cei doi ar putea să prindă aripi în viața reală. Cartea apre vineri, 7 iunie 2019, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9, 99 lei.

Citește și: