În Anglia în perioada Regenței, frumoasa Elizabeth Banning, mezina, nu face altceva decât să frângă inimi. După ce rupe într-un mod scandalos cea de-a treia logodnă, pare să fie sortită unei vieți pline de scandal. Frumoasa roșcată încă atrage mulți fluturi care își vor arde aripile visând la dragostea ei.

Citește și: Ce cărți romantice pline de căldură și savoare sosesc în luna decembrie!

Înfruntarea inimilor neînfricate

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Neil Severin apare în scenă. Nu pare să fie decât un escroc periculos, care nu merită compasiune. Mai mult, ajunge să fie asasin plătit care amenință să-l ucidă pe unul din admiratorii Elizabethei. Bineînțeles, în aceste condiții roșcata începe să fie interesată și să se teamă pentru siguranța lui. Pe când Beth încearcă să-l salveze pe tânăr, un accident groaznic este pe cale să o ucidă. Neil se regăsește în poziția improbabilă de a fi salvatorul domnișoarei aflate la anaghie. Dragostea se aprinde între cei doi proscriși ai sorții, care încep o cursă nebunească prin Anglia încercând să scape de ucigașii nemiloși care se află pe urmele lui Neil.

Citește Înfruntarea inimilor de Karen Robards pentru a afla dacă Beth și Neil vor reuși să se salveze de răufăcători, dar și dacă vor reuși să reziste atracției crescânde dintre ei. Totodată, își va găsi frumoasa nehotărâtă prințul mult visat? Dar oare vor rămâne în viață?

Înfruntarea inimilor de Karen Robards apare vineri, 27 decembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: