Dar Mia are nevoie de ajutor pentru a face față celei mai mari provocări pe care a întâlnit-o. Și ea este singura care poate rupe un blestem care leagă familia ei de secole. În plus, știe cum e să iubești din toată inima și să fii abandonată fără explicații.

Citește și: Povești pline de suspans în luna aprilie în colecția Cărți Romantice

Nimeni nu ”Înfruntă focul” cu mâinile goale

Cu ani în urmă, ea și Sam Logan au avut o relație extraordinară, cu ton elanul tinereții, elanul și speranțele uriașe de atunci. Deodată, el părăsește Insula Surorilor fără să o prevină și fără să privească înapoi. Mia hotărăște să nu mai dea nimănui nicio șansă la inima ei. Sam se întoarce după 10 ani… Are o afacere de condus, dar adevăratul lui scop este să recâștige inima Miei. Dar fata naivă pe care a părăsit-o s-a transformat într-o femeie sigură pe sine și rece. Atracția fizică nu a dispărut, dar stăpânirea ei de sine o ajută să se țină departe de foc. Iar asta nu e totul.

În ”Înfruntă focul”, Mia are de înfruntat o forță malefică. Dacă nu reușește să facă asta, răul va cuceri insula. Doar dacă va reuși să-l ierte pe Sam și să iubească din nou, Mia va reuși să învingă forțele negative. Află dacă va reuși citind ”Înfruntă focul” de Nora Roberts. Cartea apre vineri, 26 aprilie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: