Îndrăznește rămâi de Carly Phillips te va amuza și te va încânta în același timp. Unele femei știu să ia cele mai bune decizii. Totuși, educatoarea Meg Thompson, ia în mod constant decizii greșite. De aceea, este momentan necăsătorită, însărcinată și fără niciun sprijin.

Citește și: Cărțile romantice din luna iulie 2020. Dragostea este mereu sub presiune!

Speranța în mai bine

Dar Meg este hotărâtă să facă schimbări în viața ei și să devină o mamă mai bună decât mama ei. Nu va mai fi interesată de niciun bărbat. Nu-i va spune niciunuia dintre ei: ”Îndrăznește să rămâi”! Se va concentra doar asupra bebelușului. Poate i-ar fi ușor să se țină de cuvânt, dacă nu ar fi polițistul sexy Scott Dare. Acesta se strecoară în viața ei, făcând-o să creadă din nou în povești de dragoste cu final fericit, chiar dacă realitatea a învățat-o că așa ceva nu se poate…

Citește și: ”Îndrăznește să iubești” de Carly Phillips, o șansă la povestea de dragoste a vieții

Va fi în stare să spună ”Îndrăznește să rămâi”?

Atunci când Scott Dare aude că Meg vrea să aibă o aventură de o noapte, iar după aceea devină o fată cuminte, decide că el trebuie să fie bărbatul. Totuși, o noapte e de ajuns să te schimbe total. Și Scott, un om care a trăit deja un coșmar alături de fosta soție, constată că îi e foarte greu să stea departe de Meg. În timp ce o protejează de fostul prieten violent, devine parte a vieții ei foarte complicate. Nu se poate abține să nu se îndrăgostească de ea și nu reușește să țină distanța. Nu doar că atracția fizică dintre ei este uimitoare, dar se simte și atras de combinația ei unică de putere și vulnerabilitate. Dar Scott și-a promis să nu se implice, chiar dacă sentimentele lui spun altceva.

Citește Îndrăznește rămâi de Carly Phillips. Cartea apare vineri, 10 iulie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera.