Personajele principale din Îndrăznește să mă atingi” de Carly Phillips sunt doi tineri care au cariere promițătoare și se iubesc. Olivia Dare, director executiv al echipei Miami Thunder, și directorul responsabil pentru deplasările echipei, Dylan Rhodes, au mai multe în comun decât pasiunea pentru fotbal. Chimia dintre ei este explozivă, iar sentimentele sunt intense.

Citește și: Descoperă cărțile romantice din luna iunie! Recomandate de revista ”Libertatea pentru femei”

Îndrăznește să mă atingi” sau… fugi

Cu toate acestea Olivia a vrut să pună capăt poveștii lor de dragoste pentru motive pe care nu i le explică. După ce a văzut cum o trata tatăl pe mama sa și cum a înșelat-o, Olivia a trecut ea însăși printr-o relație cu un partener abuziv. De aceea, nu mai poate avea încredere în bărbați și nu crede că viața ei romantică are un viitor.

Dar cum Dylan nu e un bărbat care renunță ușor, luptă să o recucerească. Când organizarea marelui eveniment Pro-Bowl îi duce în paradisul exotic din Hawaii, Dylan este hotărât să facă din timpul petrecut acolo o oportunitate, nu doar pentru afaceri. Dar oare atunci când Olivia îi va împărtăși cele mai adânci temeri ale sale și întâmplările nefericite din copilăria ei, își va mai dori Dylan să continue relația lor.

Citește ”Îndrăznește să mă atingi” de Carly Phillips pentru a vedea dacă povestea de dragoste dintre Olivia și Dylan va avea un viitor. Cartea apare vineri, 26 iunie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera.

Citește și: ”Îndrăznește să iubești” de Carly Phillips, o șansă la povestea de dragoste a vieții