De când află că tatăl lui a trădat și are altă familie, Ian Dare jură că va fi întotdeauna bărbatul respectabil, corect și responsabil, așa cum părintele lui nu a putut fi. Este trup și suflet pentru familia lui și nu prea are timp să-și facă prieteni. Se ferește să se implice în relații pasagere, dar când o întâlnește pe Riley Taylor, descoperă sentimente noi și tumultoase. Va face tot posibilul să o aibă și… reușește. Dar orice viitor alături de frumoasa brunetă îl va lega prea mult de fratele său vitreg, care constituie amintirea dureroasă a unei trădări pe care ar dori să o uite. ”Îndrăznește să iubești” este motto-ul pe care tânărul l-ar evita… dacă ar putea.

Luna octombrie, mai colorată cu povești romantice noi!

”Îndrăznește să iubești” nu este nici deviza ei…

Independentă și tot timpul în control, Riley Taylor își alege cu grijă partenerii. Relațiile cu bărbații nu au fot niciodată o prioritate pentru ea și se consideră a fi greu de cucerit. Asta până îl va întâlni pe carismaticul Ian Dare. El reușește să transforme un simplu sărut într-una salt asupra simțurilor ei. Ea constată cu uimire că a găsit primul bărbat care o domină în dormitor. Pe măsură ce povestea lor de dragoste se încinge, ei realizează că se completează în moduri în care nu bănuiau. Nici unul nu spera că va găsi o persoană atât de potrivită. Totuși, luptele pentru cine conduce în cuplu ar putea să ducă relația lor într-un impas.

”Îndrăznește să iubești” de Carly Phillips va apărea vineri, 12 octombrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Cartea va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: