Dar spiritul ei liber atrage atenția șerifului din Lucky Harbor care ar face orice să o îmblânzească. La început e sâcâită de atenția pe care o primește din partea lui Sawyer, dar nu poate să nege că e atrasă irezistibil de el…

Șeriful și infractoarea

Lui Chloe îi place să trăiască viața la maxim și e o răzvrătită. Chiar dacă are un astm bronșic care îi cam face probleme, pierde nopțile prin cluburi, răpește câini care altfel ar fi fost folosiți pentru lupte săngeroase. Niciodată nu știi pe unde mai umblă. În plus, muncește cât doi la hanul a cărei proprietară este împreună cu surorile sale. Am uitat să spunem și că e cosmeticiană și lucrează atunci când este invitată pentru a alinta clientele din spa-urile hotelurilor de lux cu cremele ei preparate acasă din ingrediente naturale. Când să mai aibă timp de o poveste de iubire! Frumoasa roșcată este singură și privește cu melancolie la surorile ei care sunt pe cale de a se căsători.

”Îndrăgostită nebunește” de cine nu trebuie

Dar când este să apară dragostea în viața ta nu ai cum să scapi. Șeriful orașului este mereu pe urmele ei. Și nu ca să o aresteze pentru vreo faptă împotriva legii (deși ar cam fi cazul…). Chiar dacă felul în care arată îl face să fie unul dintre cei mai râvniți burlaci din Lucky Harbor, Sawyer își găsește cu greu o prietenă și nu reușește să-și mențină nicio relație. Este un tip conformist și care pune întotdeauna datoria înaintea plăcerii. Ce femeie și-ar dori un partener care nu are niciodată timp pentru ea? În plus, Sawyer este rigid și întotdeauna serios. Oare chiar s-ar potrivi cu zvăpăiata Chloe?

Îndrăgostită nebunește” de Jill Shalvis este a treia carte din seria ”Pur și simplu, irezistibil”. În primul roman am urmărit povestea surorii ei mai mari, Maddie; iar în al doilea, mijlocia, Tara a avut de ales între doi bărbați. Umor, dragoste, tensiune sexuală – pe toate le vei găsi în volumul care apare vineri, 13 ianuarie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).