Soțul i-a murit în războiul din Crimeea. Femeia credea că avea o căsnicie fericită, dar Julian o înșela de câte ori avea ocazia. David, fratele lui vitreg, îl acoperea de fiecare dată pentru ca ea să nu afle. Amândoi au plecat să lupte într-un război care nu era al lor. Unul nu s-a mai întors și Rebecca îl blamează pe cel rămas în viață.

Cărțile romantice alungă frigul din ianuarie cu noi povești pline de pasiune

Încurcătura apare atunci când căsătoria de conveniență devine pasională

Totuși, are nevoie de un soț, iar David, îndrăgostit până peste poate de ochii ei frumoși, îi poate oferi protecția și averea de care are nevoie. Rebecca își dorea o căsătorie de conveniență, dar va găsi o pasiune de care se simte vinovată. Pare că fericirea ei de acum întinează memoria soțului decedat. Ce se va întâmpla cu ea și cu copilul lor? Va recunoaște dragostea adevărată sau va alege să plece?

Citește Încurcătura de Mary Balogh pentru a afla deznodământul. Cartea apare vineri, 19 ianuarie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Vei găsi volumul la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și alte cărți de Mary Balogh: