1. ”Legământul dragostei” de Hannah Howell – apariție 4 mai

Lordul Diarmot MacEnroy se decide să găsească o mamă pentru copiii săi și o soție care să îi țină casa în bună rânduială. Speră ca o femeie blândă și timidă să îi fie supusă și să nu îi rănească inima niciodată. Dar noaptea nunții este brutal întreruptă de o apariție răvășitoare, o roșcată frumoasă, cu doi copii în brațe care susține că este soția lui…

  1. ”Fata de la castel” de Santa Montefiore – apariție 11 mai

Povestea începe în anul 1900, în West Cork Irlanda. Aici vin pe lume trei fete frumoase, toate legate de soarta castelului Deverill. Kitty, Bridie și Celia devin prietene bune, dar viața lor liniștită avea să fie distrusă de luptele pentru independență. Risipite prin alte colțuri de lume, cele trei femei nu pot uita copilăria din West Cork și visurile pe care le-au avut în tinerețe.

Poveștile de dragoste, pline de savoare în Cărțile Romantice

  1. ”Sărutul unui prinț” de Nora Roberts – apariție 18 mai

În cea de a doua carte a seriei Cordina, Eve Hamilton descoperă că prințul Alexandru nu este deloc cum se aștepta. Fusese îndrăgostită de el în adolescență, dar știa că nu o place. Peste câțiva ani, se transformă însă într-o femeie atrăgătoare și plină de foc, pe care Alexandru ar face orice să o cucerească.

  1. ”Pariul unui gentleman” de Madeline Hunter – apariție 25 mai

Lady Lydia Thornton ar face orice să scape de bărbatul care o șantajează și care ar putea expune o scrisoare scandaloasă pe care o scrisese ea cândva. Este pregătită să joace cărți pentru o sumă mult prea mare pentru puterile ei, ca să își răscumpere manuscrisul. Dar adversarul ei este mult mai interesat să îi cucerească inima, decât banii.

sursa foto: 123rf.com