Împărtășind același vis spune povestea lui Heather, care își crește singură copilul și visează la o viață de familie plină de dragoste în Chesapeak Shores. Iar primirea călduroasă de care se bucură în sânul familiei O’Brien o face optimistă. Totuși, ajutorul pe care îl primește de la clanul O’Brien ar putea-o îndepărta și mai mult de tatăl băiatului ei, Connor O’Brien.

Citește și: Cărți romantice din luna iulie. Dragostea e mereu sub presiune

Vor ajunge să împărtășească același vis?

Divorțul părinților săi și cariera sa ca avocat specializat în divorțuri îl fac să nu mai creadă în dragoste. Totuși, această viziune începe să se schimbe. Ar putea ca amenințarea că o pierde pe Heather să-l provoace pe Connor să gândească diferit? Heather este gata să renunțe la visele ei de dragoste, familie și în special la micuța Driftwood Cottage, casa despre care speră în secret că va fi a ei. Va fi nevoie de multă putere de convingere și de puțin ajutor de la familia O’Brien pentru a o face pe Heather să creadă că merită să lupte pentru visele ei.

Împărtășind același vis de Sherryl Woods este a cincea carte din seria Chesapeake Shores. Volumul apare vineri, 31 iulie, în colecția Cărți Romantice a Editurii Litera.

Citește și: Golful visurilor de Sherryl Woods

Sursa foto: 123rf.com