Nu doar că mariajul a fost aranjat de părinții lor înainte ca ea să învețe să meargă, dar viitorul soț a fost atâât de comod încât nu s-a obosit să vină să o cunoască înainte de nuntă! Acum, cu onoarea pătată, fără soț sau familie care să o întrețină, nu are decât o opțiune: să lucreze în cunoscutul și rău-famatul club Tantalus Club… Aici, ”îmblânzirea unui crai” va deveni noua ei meserie.

Citește și: Un decembrie cu petreceri și aventuri în Cărțile Romantice pline de pasiune

”Îmblânzirea unui crai” are loc într-un mod neașteptat

Tantalus Club este casa de jocuri de noroc pentru bărbați condusă de o femeie, despre care Suzanne Enoch a scris pe larg în ”Pariul pe iubire”, primul voulm din seria ”Mirese scandaloase”. Clubul nu este un loc pe care să-l frecventeze o tânără care vrea să-și păstreze buna reputație. Deci, pentru a păstra aparențele, logodnicul respins trebuie să facă totul să o recupereze.

În demersul lui, apar mai multe probleme. I se interzice intrarea în club. Așa că apelează la un văr de-al lui ca să încerce să o aducă înapoi pe Camille. Keating Blackwood este pe cât de frumos, pe atât de neserios cu femeile. De aceea, este cel mai potrivit să o cucerească pe mica scorpie și să o aducă înapoi în brațele viitorului soț. Dar în momentul în care o vede, Keating hotărăște că vrea să o păstreze pentru el. Imposibil? Poate, dar Camille este cea care are de spus ultimul cuvânt în acest joc periculos al inimii.

Citește ”Îmblânzirea unui crai” de Suzanne Enoch. Vei avea parte de o lectură plăcută și amuzantă, personaje interesante și dialoguri pline de umor. Vei găsi cartea vineri, 21 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com