Prima cartea seriei Cordina de Nora Roberts, ”O idilă regală”, o are ca personaj principal pe încântătoarea Gabriella. Prințesa Brie, cum este poreclită, este fiica monarhului din Cordina. Este răpită și în schimbul ei se cere o sumă uriașă și eliberarea a patru deținuți.

Vezi ce alte cărți minunate poți citi în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei!

Pericol de moarte

După o săptămână de captivitate, ea reușește să scape. Totuși, ceva se întâmplă și este găsită fără cunoștință pe marginea unui drum. Medicii constată că este amnezică. Așa că nu poate da nici o informație despre răpitorii ei care se află încă în libertate. De aceea, are nevoie de o gardă de corp care să fie tot timpul cu ochii pe ea. Tatăl ei îl angajează pe Reeve MacGee, un detectiv american, fiul unui fost coleg de-al lui de la Harvard. Acesta este prezentat publicului ca fiind logodnicul ei.

Tot ce lipsea era ”O idilă regală”

Brie nu-și amintește nimic din viața anterioară, nici măcar nu-și recunoaște rudele. Trebuie să învețe totul de la zero. Protocolul de curte pe care îl știa atât de bine, acum îi e cu totul străin. Tot ce ține minte este frica teribilă care o chinuie. Reeve îi este alături mereu și căldura inimii lui pare să o liniștească. Ce va spune familia regală dacă totul se transformă într-o poveste de dragoste?

Începând de vineri, 6 aprilie, vei putea găsi la toate punctele de difuzare a presei ”O idilă regală” de Nora Roberts. Volumul apare în seria Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: