Hoțul de… inimi

După moartea tatălui ei, Cassie a trebuit să respecte perioada de doliu de un an. Iar vârsta de 21 de ani este cea la care poate primi moștenirea imensă și poate dispune de ea după cum dorește. Până în prezent, a fost nevoită să stea sub tutela rudelor. Nu suferă prea mult după părintele său, pentru că l-a cunoscut prea puțin. Orfană de mamă, a crescut doar cu guvernante, iar tatăl ei se afla aproape tot timpul la Londra pentru afaceri. Dar acum a venit timpul de a se bucura de viață. Unchii și mătușile ar vrea să o mărite cu Robin, un văr mai îndepărtat, pentru a o pune la adăpost de vânătorii de avere. Cassie însă nici nu se gândește la asta.

Poveste de dragoste neașteptată

Căsătoria nu e printre proiectele ei de viitor. Ar însemna să se pună sub stăpânirea unui bărbat, ceea ce nu își dorește, cel puțin pentru moment. Totuși, la balul de ziua ei apare un străin misterios care pretinde că a fost prieten cu tatăl ei. Nigel Wetherby îi câștigă inima într-o seară, iar planurile ei se dau peste cap. Cu toate că este avertizată, se aruncă cu capul înainte într-o iubire periculoasă. Nigel nu este ce pare a fi. Apar zvonuri despre trecutul lui tumultos, dar fata nu vrea să țină cont de ele.

Nu rata vineri, 8 iulie, romanul ” Hoțul de visuri”, de Mary Balogh. Va apărea la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei în colecția Cărți Romantice, la prețul special de doar 9,99 lei.