Femeile din familia Waverley – fie că le place sau nuau primit o moștenire specială: ”Grădina fermecată”. Pe terenul din spatele casei lor cresc plante cu puteri miraculoase și un măr care îi afectează într-un mod neobișnuit pe cei care mușcă din fructele lui.

Claire duce o viață tihnită în ”Grădina fermecată”…

De mai bine de 10 ani, Claire Waverley a locuit singură. Ea este mulțumită de misiunea pe care a primit-o de la bunica ei care a crescut-o. Știe că are darul de a transforma plantele în poțiuni medicinale pe care le vinde într-un mic magazin de produse naturale. Încearcă să uite de destinul nefericit al mamei sale și nu pare preocupată nici de soarta surorii rebele, Sydney, care a fugit de mult timp din micuțul oraș și de constrângerile lui. Pentru că stăpânește arta culinară, Claire are și o afacere de succes în domeniul cateringului. Pe scurt, duce o viață liniștită și predictibilă. Aceasta în ciuda faptului că are niște calități mai neobișnuite. De exemplu, prepară un jeleu de liliac care poate să-i transforme pe consumatorii mândri în oameni smeriți sau vin de trandafiri care poate să-ți readucă în memorie amintirile dragi uitate.

Cum poți recrea la tine acasă farmecul destinațiilor exotice

… până când sora rătăcitoare revine

Atunci când Sydney se întoarce acasă alături de micuța ei fiică, tihna lui Claire este dată peste cap. Întreaga ei existență este întoarsă cu susul în jos. Nimic nu mai este previzibil și liniștit ca înainte. Pe măsură ce surorile se acomodează cu traiul împreună, dragostea apare în viața fiecăreia, de unde se așteptau mai puțin. Iar micuța Bay se bucură că a găsit, în sfârșit, o casă din care să nu se mai mute. În plus, și-a descoperit calitățile surprinzătoare moștenite de la străbunica ei.

Grădina fermecată” este primul volum din seria Waverley de Sarah Addison Allen. Îl vei găsi începând cu data de 24 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei.

Află ce daruri pentru suflet îți mai pregătește colecția Cărți Romantice în luna noiembrie!