În Golful visurilor, nu se va ocupa doar de recuperarea hanului, ci și de o relație destrămată cu ani în urmă și care nu fusese niciodată încheiată. Sunt ani de zile de când Abby O’Brien Winters nu a mai pus piciorul în Chesapeake Shores.

Citește și: Iubiri secrete și eroine curajoase în cărțile romantice ale lunii august

Golful visurilor, un loc plin de amintiri

Micuțul orășel din Maryland este plin de amintiri pentru ea, cele mai multe dureroase. Își dedică acum timpul salvării hanului. Sora ei nu știe nimic despre afaceri, iar cunoștințele ei o pot ajuta. Reîntâlnirea cu Trace Riley, fostul ei iubit din liceu, o face să-și pună semne de întrebare dacă a făcut bine că s-a întors acasă. Totuși, bărbatul care lucrează la banca din localitate este cel care o face să nu se întoarcă așa de repede la New York și să se gândească să se stabilească în micul orășel de coastă…

Golful visurilor de Sherryl Woods apare vineri, 30 august, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Liberatea pentru femei. Cartea Golful visurilor de Sherryl Woods va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de dora 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: