Cartea blestemată și ”Giuvaierele nopții”

Atunci când un străin intră în anticariatul pe care îl deține pentru a se interesa de o carte rară, Mercy nu știe că i se va schimba viața. Va fi prinsă într-o lume întunecată, primejdioasă, dar fascinantă. Croft Falconer este un bărbat cum nu a mai întâlnit vreodată. Violența e mediul lui normal. A învățat să o controleze și să supraviețuiască cu ajutorul artelor marțiale. Nu-l interesează în niciun fel cărțile, dar știe că ”Valea giuvaierelor secrete”, o lucrare erotică din secolul al XVIII-lea, este strâns legată de o enigmă pe care trebuie să o rezolve.

Află ce surprize colorate și pasionale îți mai pregătește colecția Cărți Romantice pentru luna noiembrie!

Pericol de moarte în căutarea giuvaierelor nopții

Croft Mult a crezut mult  timp că volumul prețios a fost distrus într-un incendiu. Totodată, a sperat că odată cu ea a pierit și nebunul excentric care și-a construit imperiul pe exploatarea naivității adepților săi. Cum a ajuns cartea în mâinile unui anticar dintr-un orășel de provincie? Și cine este cumpărătorul bogat care s-a grăbit să o achiziționeze? Conștient că Mercy poate fi în pericol, se oferă să o însoțească până la îndepărtata proprietate a misteriosului domn Gladstone, care s-a oferit să cumpere cartea.

Citește despre întâmplările palpitante care vor mai avea loc. Vei găsi cartea ”Giuvaierele nopții” de Amanda Quick, de vineri, 20 octombrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și alte cărți de Amanda Quick: