Între insulele Nantucket și Martha’s Vineyard sunt doar 18 kilometri. Totuși, pentru gemenele Harper și Tabitha par a fi două lumi total diferite. După ce nu și-au vorbit mai mult de 10 ani, fetele fac schimb de locuințe și de vieți pentru a salva ceea ce a mai rămas din familiile lor.

Citește și: Între rai și pământ de Nora Roberts, o nouă incursiune pe Insula celor Trei Surori

Gemenele fac schimb de vieți

Gemenele vor descoperi repede că secretele, minciunile și bârfele circulă cu mai multă regularitate decât ferryboat-ul care leagă cele două insule. Harper este relaxată și nu prea se preocupă de gura lumii. Totuși, nu reușește să-și păstreze prea mult un loc de muncă. Ultima ei aventură amoroasă stârnește numeroase controverse. Tabitha este rafinată, elegantă și a moștenit pasiunea pentru modă a mamei sale. Cu toate acestea, nu se pricepe la afaceri și magazinul ei este în pragul falimentului. În același timp, Ainsley, fiica ei adolescentă îi dă numai bătăi de cap.

Oare micul lor truc va da roade? Vor fi descoperite? Vor reuși să se apropie din nou una de cealaltă și vor împărtăși din nou acea legătură specială pe care doar frații gemeni o au? Citește Gemenele de Erin Hilderbrand pentru a afla răspunsul la toate aceste întrebări și pentru a te delecta cu o lectură savuroasă.

Experiențe personale

Cartea are la bază experiențe personale ale autoarei. Erin Hilderbrand are ea însăși un frate geamăn și a descoperit magia ținutului Nantucket în iulie 1993. Rețeta ei pentru o viață fericită pe insulă include scrisul pe plajă, alergarea de dimineață și pic-nic-urile la capul El Point, alături de cei trei copii ai ei. Seara, recomandă un karaoke la Club Car piano bar. Totuși, a scris despre aceste experiențe personale abia în cel de-al 17-lea ei roman.

Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!