În viața de zi cu zi, Luc este CEO al unei reviste de modă. Dar pare să fie și păstrătorul unor secrete sinistre. Întunecat și poruncitor, este și foarte atrăgător. Puterea este al doilea nume al său. Natalie știe că trebuie să-l țină la distanță. Totuși, în ciuda pericolului, cade pradă privirii lui seducătoare și atingerii sale care o duce în ispită. Nu poate să nu se gândească la buzele lui senzuale.

Citește și: Află ce cărți romantice anunță primăvara în acest an!

Fructul interzis te poate ucide

Dorința ei este puternică. O intoxică și o apropie de pericol. Natalie trebuie să descopere ceea ce ascunde Luc în spatele ușilor închise ale Casei Păcatului. Totodată, începe să vadă în el și calități umane la care nu se aștepta. În adâncul lui, poate fi extrem de vulnerabil și sensibil, atunci când Natalie îl provoacă. Bărbatul care obișnuia să-i controleze pe toți cei din jur ajunge să fie îmblânzit de o tânără din provincie. Nu reușește să se împace cu acest gând, așa că încearcă să scape. Totodată, relația lor ajunge pe o pantă periculoasă și forțe ale întunericului îi pot duce la pierzare în orice clipă.

Citește Fructul interzis de Elisabeth Naughton. Nu este o carte care să te facă să zîmbești, dar care te va zgudui și emoționa. Fii pregătită pentru o experiență care te va șoca și fascina. Volumul apare vineri, 8 martie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: