Nimeni nu bănuiește că în spatele sofisticatei și frumoasei Hillary se află încă fata provincială din Kansas care a venit în urmă cu 3 ani să-și facă un nume la New York. Totuși, pentru ea modellingul e doar un job ca oricare altul și scopul este doar să câștige mulți bani și să se întoarcă acasă. Între timp, mai fură vieții ”Frânturi de fericire”.

Chiar dacă trăiește acum la New York într-un apartament de lângă Central Park, Hillary visează încă la viața liniștită de la ferma copilăriei ei. Vrea să revină printre dealurile înverzite, printre lanurile de grâu și la animalele ei iubite.

Citește și: Poveste de viață: „Dragul meu drag îmi este în continuare alături, chiar și de acolo, din Cer”

”Frânturi de fericire” și dragoste adevărată

Cum ar putea o fată de la țară să reziste farmecului devastator al noului ei angajator? Bret Bardoff este un mogul de presă, playboy versat, care emană o senzualitate care face toate femeile să-i cadă în brațe. Hillary nu vrea să fie încă un nume pe panoplia lui de cuceriri. Cu toate acestea, se îndrăgostește în secret de el.

Bret știe ce să facă și ce să spună pentru a trece de zidurile de protecție ale oricărei femei. Probabil că după ce-și va atinge scopul va trece la următoarea cucerire. Totuși, descoperă în Hillary o tânără inocentă și o parteneră pe măsura lui. Dar fata nu crede că ”regele modei” își poate schimba năravul. O va convinge el oare să fie a lui și vor trăi împreună ”Frânturi de fericire”?

Citește ”Frânturi de fericire” de Nora Roberts. Va fi o lectură plăcută și ușoară. Cartea apare vineri, 5 februarie 2021 în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și:

Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts. Balerina și omul de afaceri

”Lacrimile lunii” de Nora Roberts. Atunci când muzica devine dragoste…

”Nestemate din soare” de Nora Roberts, suflete vindecate cu povești din trecut