”Focul din adâncuri” de Amanda Quick spune povestea unei tinere greu încercate de soartă. În plus, autoarea zugrăvește cu foarte mult talent străzile din Seattle. Vei avea impresia că-i însoțești pe eroi prin hățișul acestui frumos oraș, citind ”Focul din adâncuri”.

Focul din adâncuri” e chiar în mintea ei. Virginia Troy încearcă să se lupte cu demonii trecutului care nu sunt puțini. Și-a petrecut copilăria într-o sectă ciudată și și-a văzut mama ucisă de un incendiu din care ea a scăpat ca prin urechile acului. În prezent duce o viață liniștită și împlinită ca proprietară a unei galerii de artă din Seattle. Totul se complică din nou când una din artistele plastice cu care lucra se sinucide după ce i-a trimis ultimul ei tablou pictat. Lucrarea de artă pare să spună mai multe despre femeia care a murit, dar și despre Virginia. Aceasta din urmă se întreabă dacă chiar a fost vorba de sinucidere sau a fost o crimă.

Citește și: Povești pline de suspans în luna aprilie în colecția Cărți Romantice

”Focul din adâncuri” amenință din nou

Detectivul particular Cabot Sutter a fost și el unul dintre copiii care a supraviețuit focului devastator în care a murit mama Virginiei. Ea l-a angajat pentru a descoperi detalii despre moartea pictoriței. Devine clar că cineva crede că tânăra galeristă știe mai multe și dorește să o omoare. Aruncați într-un infern al dorinței și al decepției, Virginia și Cabot se apropie de misterul amintirilor lor comune. Deasupra lor pare că stă și vede tot omul care are încă putere asupra multor suflete. El poate să distrugă tot ce iubesc cei doi…

Citește ”Focul din adâncuri” de Amanda Quick pentru a vedea dacă iubirea celor doi poate învinge moartea. Cartea apare vineri, 5 aprilie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: