Foc și gheață par să fie poreclele lor. Au crescut împreună dar nu pot fi mai diferiți. Jack este consultant FBI, pe cânt fratele său vitreg, Zane, se ocupă cu escrocherii financiare și amenință să-l distrugă.

Citește și: ”Dulce armonie”, un roman de dragoste științifico-fantastic, marca Amanda Quick

Focul și gheața nu pot sta împreună

Jack Lancaster, consultant FBI, a fost mereu atras de cazurile complicate, pe care poliția le consideră de nerezolvat sau sunt luate drept accidente sau sinucideri. Ca supraviețuitor al unui incendiu, anchetele care implică într-un fel sau altul focul reprezintă pentru el o atracție specială. Are, totodată, o abilitate aproape supranaturală să pătrundă în mintea ucigașilor. Dar toate aceste calități profesionale îi fac aproape imposibilă viața personală.

Foc și gheață, luptă pe viață și pe moarte

Cu cât rezolvă mai multe cazuri, Jack se afundă tot mai mult în întuneric. Singura lui consolare este Winter Meadows, o terapeută specializată în meditație. După cazurile tulburătoare, ea este singura care îi poate readuce pacea lui Jack. Totuși, nu se poate liniști complet atâta timp cât dușmanul lui dintotdeauna, Zane, este în viață. După ani în care și-a consolidat puterea, Zane se întoarce hotărât să scape de toți cei care îi stau în cale, începând cu Jack…

Citește Foc și gheață de Amanda Quick pentru a vedea cum va ieși eroul nostru din buculuc, precum și dacă va observa cât de minunată este Winter și dacă relația lor va merge dincolo de legătura profesională. Foc și gheață de Amanda Quick apare vineri, 15 noiembrie doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: