Fleur Savagar ar trebui să fie fericită. Dar secrete întunecate o ajung din urmă și o pun pe fugă departe de toți și de toate, inclusiv de familie. Călătorește mult și vrea să afle cine este. Revizitează mănăstirea și internatul catolic din Franța unde și-a petrecut copilăria.

Citește și: Anul viitor, cărțile romantice din ianuarie continuă cu noi povești pline de suspans și pasiune!

Flacăra pasiunii” o poartă în locuri îndepărtate

Parisul romantic pare să-i trezească doar amintiri neplăcute. New Yorkul plin de viață unde a învățat actoria o face să mai zâmbească puțin, iar Hollywood-ul nu mai e suficient pentru a întreține ”flacăra pasiunii” vie. Fleur încearcă să se regăsească, să-și dea seama cine este cu adevărat. Va deveni o femeie care îndrăznește să riște, care poate face față deccepției și trădării. Pe străduțele întortocheate ale unui orășel din Europa va învăța să se maturizeze și să iubească cu adevărat.

Citește ”Flacăra pasiunii” de S. E. Phillips pentru a afla ce va hotărî Fleur să facă. Vei găsi cartea începând cu data de 11 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com