A venit timpul să citești cel de-al doilea volum al seriei ”Colonia pierdută” de Amanda Quick: ”Flacăra de cristal”. De data aceasta, personajul principal este frumoasa Kalena, ultima supraviețuitoare a neamului ei. O vom vedea în încercarea de a-și răzbuna familia ucisă și, totodată, de a păstra prețioasa moștenire primită de la părinți.

”Flacăra de cristal” cu inimă de gheață

Kalena acceptă o căsătorie de conveniență, doar pentru a avea ocazia să-și îndeplinească destinul pentru care a fost crescută de mătușa ei: acela de a-i pedepsi pe cei care i-au omorât tatăl și fratele. Dar soțul ei, Ridge, are gânduri mai pașnice în privința ei. Chiar dacă este un războinic redutabil, supranumit Biciul de Foc, în fața ei este doar un bărbat îndrăgostit. Dar Kalena este o adevărată prințesă cu inima de gheață. S-a alăturat clanului baronului Quintel doar pentru a-l distruge din interior. Și, totuși, dragostea arzătoare a lui Ridge nu o lasă nepăsătoare. Lupta și dragostea lor duce cu gândul la începuturile lumii, la contrariile care se atrag (gheață și foc, masculin și feminin, întuneric și lumină). O dată cu ei, pare că forțe ancestrale se luptă într-o încleștare care poate duce la distrugere sau la o nouă viață, transfigurată.

Citește despre întâmplările palpitante care vor mai avea loc în cartea ”Flacăra de cristal” de Amanda Quick. Apare vineri, 17 noiembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: