Cartea Sandrei Brown, Fiorii primei iubiri este scrisă în stilul binecunoscutei autoare de cărți romantice. Este una din cărțile din perioada de început a autoarei, dar foarte gustată de publicul internațional. Cartea apare vineri, 6 ianuarie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Văduva și fiul vitreg

Caroline Dawson este invidiată de mulți, dar nu este într-o situație prea comodă. Tot orașul o bârfește, după moartea soțului ei. Roscoe Lancaster era cel mai bogat om din ținut și cu treiizeci de ani mai în vârstă decât ea. Caroline i-a fost alături în timpul îndelungatei lui suferințe, dar asta nu i-a împiedicat pe oameni să considere că a vânat averea bătrânului. Nu era greu de ajuns la această concluzie: fata a crescut într-o familie săracă, având un tată alcoolic. Singura ei șansă de a răzbi în viață era să se căsătorească cu un om bogat. Acest lucru s-a întâmplat ca prin minune și, până la urmă, soțul a murit.

Când fiorii primei iubiri se transformă în răzbunare

Lucrurile se complică atunci când apare din nou în viața ei prima ei iubire, Rink Lancaster. Acesta este chiar fiul răposatului ei soț. Cei doi au fost împreună în adolescență, cu mulți ani înainte ca ea să se mărite cu Roscoe. Rink a fost prima iubire a Carolinei. Dar tot el i-a provocat și prima mare suferință din dragoste atunci când a părăsit-o. Acum, s-a întors și vrea să se stabilească pe moșia tatălui său. Totuși, ceea ce își dorește cu adevărat este să se răzbune pe Caroline. El nu știe că amândoi au fost victimele inocente ale intrigilor lui Roscoe… Vor reuși oare cei doi să treacă peste conflictele și greșelile din trecut?

Citește și: Iată toate titlurile apărute până acum în colecția cărți romantice!