Vrei să știi cine este FEMEIA MISTERIOASĂ? „Sub ţinuta cenușie și simplă, domnișoara Beatrice Lockwood are mereu la îndemână un pistol, fiind o doamnă de companie cu o misiune secretă – și un trecut la fel de misterios – care trebuie să fie gata să-și apere viaţa în orice moment.
Totuși, este luată pe nepregătite de intervenţia unui necunoscut care îi sare în ajutor. Joshua Gage are propriul interes, căci fostul investigator în slujba Coroanei trebuie să îl descopere acum pe cel care îi șantajează sora. Şi toate indiciile duc spre Beatrice.
Atunci când se convinge că ea nu este nici pe departe vinovată de șantaj, furt și crimă, ba chiar este ţinta unui nebun periculos, Beatrice și Joshua se decid să-și unească eforturile pentru a elucida misterul celor două cazuri care par legate prin nenumărate fire.
Interesul și curiozitatea profesională se transformă rapid într-o pasiune neașteptată, căreia nu pot să i se împotrivească. Şi brusc viitorul devine pentru amândoi mult mai luminos… dacă trecutul nu îi va ajunge din urmă.”