În 1900, la început de secol, se nasc trei fete. Kitty Deverill, viitoarea stăpână a castelului, fiică a unor nobili anglo-irlandezi. Bridie Doyle este fiica bucătarului, iar Celia Deverill este extravaganta verișoară englezoaică a lui Kitty. Toate trei cresc în castelul Deverill, situat printre frumoasele dealuri verzi din West Cork, Irlanda.

Citește și: În luna mai, poveștile de dragoste sunt mai romantice

”Fata de la castel” și fata bucătarului

În copilărie, Bridie este cea mai bună prietenă a lui Kitty. Aceasta o tratează mai mult ca pe o parteneră de joacă decât ca pe o servitoare. Alături de fiul veterinarului, Jack O’Leary, alcătuiesc un grup unit și vesel. Loialitatea unul față de celălalt pare să fie de neclintit. Traseul lor în viață pare să fie unul clar trasat, dar dragostea și războiul vor schimba totul. Amicii devin dușmani. Jack ajunge să fie un rebel, căutat de autorități. Birdie, îndrăgostită de el, ar face orice pentru a-l salva, chiar și să o trădeze pe Kitty. Fata află cel mai întunecat secret al fetei de la castel, ceea ce o face să aibă resentimente față de ea. Zguduite de trădări, într-o lume făcută cenușă de război, cele trei fete ajung în colțuri diferite ale lumii. Totuși, dorul după castelul Deverill și amintirea copilăriei încă le unește și le cheamă înapoi.

”Fata de la castel” de Santa Montefiore apare vineri, 11 mai, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Cartea poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei.

Citește și: