Lord Edmund Waite întruchipa tot ce Lady Mary Gregg disprețiua la un bărbat. Era indecent, lasciv, batjocoritor și cel mai cunoscut ”crai” din ținut. Din fericire, Mary nu trebuia să se teamă de acest rege al libertinajului. Un șoarece de bibliotecă așa ca ea nu l-ar tenta niciodată pe bărbatul care aleargă după cele mai drăguțe femei și își dorește doar plăceri. Așa că Lady Gregg constată cu uimire că a ajuns obiectul dorinței lordului desfrânat. Dar și mai surprinzătoare a fost reacția ei la avansurile lui nerușinate. Cum poate să rămână o lady cu acest bărbat care se pricepe atât de bine să o facă să se simtă femeie?

Să îndulcim toamna cu noi cărți romantice. Iată titlurile lunii septembrie!

”Faimosul libertin” de Mary Balogh, o carte minunată

”Faimosul libertin” de Mary Balogh este o carte minunată, cu un erou care, în ciuda faptului că își apară sensibilitatea printr-un stil de viață libertin și printr-o ironie permanentă la adresa altora, are o inimă de aur și își dorește să iubească din nou. Nu îi va fi ușor, având în vedere încăpățânarea și preconcepțiile lui Mary. Vei vedea dacă dragostea va învinge, în final.

Citește ”Faimosul libertin” de Mary Balogh. Cartea apare vineri, 21 septembrie 2018, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: