”Libertatea pentru femei” îți propune o lectură fascinantă pentru weekend: ”Evadarea” de Tilly Bagshawe, o poveste clasică despre iubire, trădare și lupta pentru supraviețuire – totul într-un stil care amintește de regretatul autor Sidney Sheldon.

Tu ce ai face dacă într-o zi ai pierde tot ce ai? Grace Brookstein duce o viață de huzur. Este bogată, răsfățată, dar, totuși, greu de mulțumit. Ca în binecunoscutul proverb ”nemulțumitului i se ia darul”, se trezește într-o zi fără nimic: săracă – pierde averea de miliarde de dolari, și singură – fără soțul pe care îl adora și care era centrul universului ei.

O dispariție misterioasă

Soțul lui Grace, Lenny Brookstein, pleacă într-o zi într-o călătorie pe mare și dispare fără urmă. Yahtul cu care ieșise doar pentru câteva ore în larg este găsit la mal, plutind în derivă. Și asta nu e tot! Tânăra lui soție este acuzată că a furat banii lui Lenny și că ar avea de a face cu dispariția lui. Povestea ia o turnură de enigmă polițistă cu mai multe fire și ițe care se împletesc și se încâlcesc. Nu vei crede întotdeauna în nevinovăția lui Grace. Dar nici varianta unei sinucideri a bărbatului sau a unei înscenări abile nu este de înlăturat. Subiectul este inspirat dintr-un caz real. Află deznodământul din romanul ”Evadarea”, o carte plină de mister din colecția Cărți Romantice pe care o vei găsi la chioșcuri vineri, 8 mai, împreună cu revista ”Libertatea pentru femei”.