”Emma” de Alexander McCall Smith, modernă, dar și tradițională

”Emma” de Alexander McCall Smith urmărește destinul tinerei. Vara de după absolvire este pentru Emma un nou început. S-a întors în Highbury, satul în care a crescut, doar pentru o scurtă perioadă, până când va pune afacerea pe picioare. Dar are suficient timp liber să se ocupe și de alte lucruri, cum ar fi să se joace de-a pețitoarea. Există atâția oameni singuri și nefericiți care doar cu ajutorul ei își vor găsi perechea! Și-a găsit imediat următoarele victime.

Pețitoarea… pețită

Prima pe listă este Harriet Smith, o naivă profesoară de engleză. Poate va reuși să-i facă cunoștință cu cu Frank Churchill, atractivul fiu vitreg al fostei ei guvernante. Bineînțeles că nu va fi deloc greu să-i găsească un soț perfectei Jane Fairfax. Emma cea modernă este înțeleaptă, glumeață și plină de farmec. Pe scurt, o adevărată cuceritoare, deși nu își propune asta. De aceea, reușește să prindă în plasă, fără să vrea, nu unul, ci trei bărbați…

Află deznodământul citind ”Emma” de Alexander McCall Smith, o carte amuzantă care cuprinde nu una, ci mai multe povești de dragoste. O vei găsi la toate chioșcurile de difuzarea presei, începând cu data de 17 martie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Află ce surprize ți se pregătesc în luna aprilie în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei!