Dulce armonie” de Amanda Quick este primul roman din seria ”Colonia pierdută”, una din primele serii de cărți romantice cu subiect științifico-fantastic. Chiar și într-o lume superthenologizată, care a descoperit călătorie în spațiu, mai este nevoie de iubire.

Frumoasa Cidra a avut o copilărie de vis. S-a născut și a crescut într-o familie de Armonieni din sistemul solar Stanza Nine. Aceștia erau oameni evoluați, foarte pașnici, și aveau capacități spirituale crescute.. Ajunsă la vârsta maturității, este nevoită să plece în căutarea unei legende care să-i permită să dobândească abilități telepatice. Doar așa va reuși să se integreze total în societatea părinților săi.

Contrariile se atrag și creează ”Dulce armonie”… sau nu

Fata este total nepregătită de întâlnirea cu un aventurier foarte puțin cizelat, cum este Teague, un bărbat din tribul Lupilor. Aceștia erau caracterizați de forță fizică și nu aveau deloc înclinație spre spiritualitate. Erau, uneori, violenți, dar foarte sexy. Alături de Teague, Cidra va avea de dat multe bătălii și va trece prin multe pericole. Se vor lupta împreună cu oameni și extratereștri. Vor vedea și că pasiunea dintre ei este un pericol mai mare decât cele pe care le-au înfruntat până atunci.

Citește despre întâmplările palpitante care vor mai avea loc în cartea ”Dulce armonie” de Amanda Quick. Apare vineri, 15 septembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și: