Sophia White știe că nu se va mărita niciodată cu un aristocrat. Ca fiică ilegitimă a unui nobil, lucrează la Tantalus Club, un club discret pentru domni amatori de distracție. Singurul pețitor al Sophiei, porectlită în batjocură ”Ducesa desculță”, este un pastor care vrea să-i salveze sufletul.

Citește și: ”Îmblânzirea unui crai” de Suzanne Enoch. Doamna cu reputația pătată și cuceritorul

Ducesa desculță” se duce la bal

Când este invitată să-și petreacă sărbătorile la moșia lui Adam Baswich, păcătos de frumosul duce de Greaves, este încântată. Este hotărâtă să se bucure de ultimele zile de libertate, până când va deveni o respectabilă soție de pastor.

Adam i-a făcut acestă invitație de Crăciun Sophiei pentru a scandaliza societatea pioasă pe care o disprețuiește. Dar își dă seama că se bucură de prezența ei. Fata este frumoasă, curajoasă, încăpățînată și independentă, în ciuda circumstanțelor care îi sunt potrivnice. Totuși, nu este deloc genul de femeie cu care el s-ar căsători. Iar Adam nu mai are mult timp la dispoziție. Dacă nu se va căsători până la 30 de ani își va pierde averea. Oare va ceda conveniențelor societății sau va risca totul în numele dragostei adevărate?

Citește ”Ducesa desculță” de Suzanne Enoch pentru a afla dacă ducele de Greaves va renunța la prejudecăți și își va asuma traiul în sărăcie pentru a se bucura de dragoste adevărată. Ori va ceda în fața prejudecăților vremii? Cartea apare vineri, 27 septembrie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: