Prăbușirea unui avion în Dallas nu este o simplă tragedie pentru reporterul tv Avery Daniels. Ea vede în acest eveniment mâna destinului și o oportunitate pentru a avansa în carieră. Cu toate acestea, nici nu bănuiește că va deveni un actor principal într-o dramă de o pasiune violentă și dorințe mortale…

Citește și: ”Fiorii primei iubiri nu se uită”, un roman de Sandra Brown

”Dublura” de Sandra Brown, minciuni și adevăruri amestecate

După ce își transformă chipul cu ajutorul chirurgiei plastice, Avery ajunge să fie confundată cu Carole, soția faimosului candidat texan la senat, Tate Rutledge, o femeie superbă, dar foarte egoistă. Pe când zace în spital, Avery face o descoperire șocantă: cineva din anturajul lui Tate plănuiește să-l omoare. Îmboldită de un amestec de egoist și altruism, jurnalista se angajează într-o întreprindere riscantă. Preia rolul lui Carole. În curând, realizează adevăruri sumbre: căsnicia celor doi ajunsese doar de fațadă. Relația mamei cu micuța Mandy era marcată de indiferență. Avery devine soția și mama perfectă, căzând pradă atracției din ce în ce mai puternice pe care o simte față de Tate. Când adevărata ei identitate iese la iveală, va fi nevoită să joace cartea sincerității. Dar oare va mai fi ea crezută?

Citește ”Dublura” de Sandra Brown. Vei găsi cartea la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei, începând cu data de 10 august. Este cea mai potrivită lectură de vacanță, oriunde ai pleca în concediu.

Citește și: