O crimă tulburătoare

Nu este nicio coincidență că Grace Elland găsește o sticlă vodcă lângă trupul neînsuflețit al șefului ei, vorbitorul motivațional Sprague Witherspoon. Sticla aceea este un reminder înspăimântător al unor orori din trecut. Este clar că a fost pus special acolo de către ucigaș. Grace se retrage în micul orășel în care a copilărit. Vrea să câștige un răgaz pentru a pune în practică tot ce a învățat despre gândirea pozitivă și, bineînțeles, să se ascundă în cazul în care ea va fi următoarea victimă.

”Dragostea nu are reguli”, dar nici teama

Dar aici va avea parte de o provocare neașteptată: cea mai proastă întâlnire pe nevăzută posibilă. Seara ei cu omul de afaceri Julius Arkwright a fost cel puțin ciudată. Era clar că nu are nimic în comun cu un om care trăiește doar pentru a face bani. Totuși, fostul ofițer de marină știe niște lucruri care ar putea-o ajuta. Ar fi omul de care are nevoie Grace, acum că este urmărită de un răufăcător.

Nu rata vineri, 23 septembrie, noul roman al Amandei Quick: ”Dragostea nu are reguli”. Caută la punctele de difuzare a presei revista ta preferată, Libertatea pentru femei, împreună cu cartea, la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și:

”Surori secrete” de Amanda Quick

”Un înger păzitor” de Amanda Quick