Tânăr, bogat, dar nefericit

John Laird Trask este patronul unui renumit lanț hotelier. Este tânăr, are succes, dar ascunde în inima lui o mare durere: moartea tatălui său, în urmă cu 12 ani. Toată lumea a fost de acord că a fost vorba de un accident, dar John crede că a fost omorât. Ajuns din nou în orașul natal pentru deschiderea unui hotel, profită de oportunitate pentru a investiga presupusa crimă. Principalul suspect este chiar partenerul de afaceri al bătrânului, Lloyd Kenyon.

”Dragostea plutește în aer”

Coincidență sau nu, experta în artă angajată pentru decorarea noului spațiu este chiar fiica vitregă a lui Lloyd, Alexa Chambers. Nici ea nu îl iubește prea mult pe Lloyd. Mama ei s-a mutat cu el la un an și jumătate de la divorț și la un an de la moartea violentă a soțului. Tatăl Alexei a fost împușcat de un lunetist. Nu se știe de ce a fost omorât, dar se crede că asasinatul avea de-a face cu una din investigațiile jurnalistice la care lucra. Alexa devine partenera lui Trask în investigația pe care acesta o întreprinde, sperând să afle adevărul și despre moartea tatălui ei. Dar apare și ceva neprevăzut: ”dragostea plutește în aer”…

Vineri, 12 august, vei găsi la toate punctele de difuzare a presei cartea ”Dragostea e oarbă”, de Amanda Quick, doar în colecția Cărți Romantice a revistei ”Libertatea pentru femei” (preț 9,99 lei revistă +carte).