Chloe Peterson are o noapte proastă, foarte proastă. Are o vânătaie mare pe obraz care poate depune mărturie. Și lucrurile tind să se înrăutățească. Când mașina ei derapează pe un drum umed de țară și ajunge într-un șanț, nu mai speră în nimic bun. Crede că bărbatul sexy care vine să o salveze în mijlocul furtunii este prea bun să fie adevărat.

Citește și: ”Mai dă-mi o șansă” de Sherryl Woods – Dragostea nu are vârstă

Dragostea din ochii tăi e adevărată?

Ca fotograf de succes care colindă lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase și duce o viață exact așa cum își dorește. Doar atunci când este acasă, în San Fracisco, unul din cei șapte frați ai lui îi creează probleme cât pentru tot restul anului. Chase crede că are tot ce-și dorește, până în noaptea în care o întâlnește pe Chloe pe marginea drumului, în Nappa Valley. Nu doar că nu a întâlnit până acum pe cineva atât de fermecător, dar realizează că fata are mult mai multe probleme decât o mașină stricată. Dar în curând, el ajunge să-și dorească să mute munții doar pentru dragostea ei. Vrea să o protejeze, dar oare ea îl va lăsa?

Citește și: Top 10 cărți din literatura universală de citit pe timp de carantină

Dragoste și încăpățânare

Chloe și-a jurat să nu mai facă vreodată greșeala să mai se încreadă într-un bărbat. Dar, cu fiecare privire plină de iubire pe care i-o aruncă el și cu fiecare dulce mângâiere, ea nu se poate abține să nu creadă că a întâlnit o excepție. Chase nu a realizat că întâlnirea lor va însemna schimbarea totală a vieții lui, dar nu vrea să se opună. În schimb, va face orice pentru a cuceri inima lui Chloe.

Citește Dragostea din ochii tăi de Bella Andre pentru a vedea dacă va avea succes. Cartea apare vineri, 30 aprilie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.