”Dragoste sub presiune” este unul dintre cele mai noi romane ale îndrăgitei scriitoare și a fost publicat în SUA în 2015. A fost declarat cea mai bună poveste de dragoste și suspans a anului.

Un polițist texan și o judecătoare

Crawford Hunt este un polițist texan, desemnat să facă muncă de birou, din cauza unor abateri din trecut. După moartea soției sale, viața lui a mers într-o spirală desccendentă. Dar trebuie să-și revină și are o motivație puternică: să recâștige custodia fiicei lui de 5 ani, Georgia. Cazul lui este condus de o tânără judecătoare care este pe cât de ambițioasă, pe atât de atrăgătoare. Holly Spencer ține temporar locul șefului ei care tocmai a decedat și trebuie să dovedească faptul că merită un loc permanent.

E greu de ales: ”Dragoste sub presiune” sau pierderea fiicei

Atunci când un terorist mascat intră în sala de judecată și-ți îndreaptă arma spre femeie, Crawford o apără din instict și aleragă să prindă răufăcătorul. Dar autoritățile arestează un alt om, iar cel care își pusese în gând să o omoare pe judecătoare rămâne în libertate și este o amenințare pentru siguranța ei. Crawford are o dilemă: să-și pericliteze șansele de a primi custodia copilului sau să meargă pe urma asasinului? Și va putea să nege atracția pe care o simte pentru Holly?

Schimbări neașteptate de situație, dragoste, pericol – pe toate le vei găsi în cartea ”Dragoste sub presiune” de Sandra Brown care apare vineri, 14 octombrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și:

”Necunoscutul”, un nou roman semnat de Sandra Brown

Cărțile romantice ne vor încălzi cu pasiunea lor în noiembrie