În Londra anului 1816, un bărbat care și-a pierdut onoarea a pierdut totul. Ca ofițer în Marina Regală, Lucas Mandeville, Lord de Foxton, a luptat în multe bătălii, dar a și stat ani grei în închisoare, fiind prins de dușman. Ar vrea să reia legătura cu prietenii din copilărie, dar în lumea în care s-a născut este văzut ca trădător. A fost un prizonier care, evadând, a pierdut lucrul cel mai de preț, onoarea.

Citește și: Totul pentru onoare de Mary Balogh. Vise năruite de iubire

Dragoste și onoare în sala de bal

Văzând cum este primit, Lucas ar vrea și el să fie mai degrabă pe o corabie, decât într-o sală de bal. Dar când frumoasa brunetă Kendra Douglas apare, se bucură că nu a părăsit adunarea. Nici ea nu este bine primită. Apariția publică a unei femei divorțate este un act îndrăzneț. De aceea, Lucas este primul care dorește să o invite la dans. Acesta este doar începutul. Va lupta alături de ea pentru a o ajuta să-și recapete bunul nume și tutela iubitului ei fiu. Împreună, vor investiga conspirația care i-a distrus viața Kendrei. Vor ajunge să trăiască o poveste de dragoste așa cum nici nu au visat.

Citește Dragoste și onoare de Mary Jo Putney, o poveste de iubire cum rar ai văzut. Cartea apare vineri, 26 martie 2021 doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește încă un volum din seria ”Rebeli de odinioară”:

Odiseea dragostei de Mary Jo Putney. Spionul îndrăgostit