” Destine înlănțuite” explorează modul în care viețile a două femei care aparent nu au nimic în comun se conectează și pot transcende bariera timpului.

Destine împletite de o… furtună

Dacă te-ai săturat de caniculă, citește despre o iarnă târzie și despre un fenomen meteorologic interesant din Seattle: o furtună de zăpadă de la început de mai. În 1933, mama singură Vera Ray își sărută fiul de trei ani, Daniel, și pleacă la muncă în tura de noapte la un hotel din localitate. Atunci când termină serviciul, observă că o pătură groasă de zăpadă a acoperit orașul unde s-a anunțat ”cod roșu”. Ajunsă cu greu acasă, vede că fiul său a dispărut. Afară, pe trepte, găsește ursulețul favorit al copilului. Omătul greu a acoperit orice urmă a răpitorilor, pentru că femeia este sigură că cineva l-a răpit. În 2010, reporterul Claire Aldridge trebuie scrie despre acest fenomen interesant care revine cu putere: iarna de la început de mai. Cercetând despre furtuna din 1933, află despre cazul nerezolvat al răpirii unui copil. Jură că va afla adevărul. În acest proces, jurnalista descoperă că este legată în mod neașteptat de Vera Ray și băiețelul acesteia.

De vineri, 22 iulie, poți cumpăra de la toate punctele de difuzare a presei cartea ” Destine înlănțuite” de Sarah Jio, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.