Doi bărbați sunt îndrăgostiți de ea

Tara ar avea o mie de motive să nu se întoarcă în micuțul oraș de coastă Lucky Harbor, din statul Washington. Ar trebui să stea cât mai departe de fostul ei soț. Dar viața ei este dată peste cap și singura soluție pare să fie aceasta. În plus, surorile ei au nevoie de ea pentru a le ajuta să pună pe picioare noua lor afacere: hanul care abia a fost renovat. Ar putea să profite de timp ca să-și pună ordine în gânduri, dar împrejurările nu îi lasă prea mult timp să respire. Să afle care este dorința inimii sale ajunge iar ultimul lucru pe lista ei de priorități.

Dorința inimii va câștiga?

Fostul soț, mai sexy ca niciodată, e hotărât să o recâștige. Totodată, un marinar bronzat, cu ochii verzi, a pus ochii pe ea. Și nici Tara nu e total dezinteresată. Și atunci când secretele ei din trecut încep să apară și punctele ei slabe să fie expuse întregului orășel însetat de bârfă, Tara trebuie să ia rapid o decizie. Ce își dorește cu adevărat? Dacă va avea noroc, va reuși să-și împlinească toate dorințele. Dar dacă are ghinion…

Dorința inimii de Jill Shalvis este al doilea roman din seria ”Pur și simplu, irezistibil”. În primul roman am urmărit povestea surorii ei mai mari, Maddie. Umor, dragoste, tensiune sexuală – pe toate le vei găsi în cartea care apare vineri, 11 noiembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).